Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu’dan Esnafa Anlamlı Bayram Hediyesi

Başkan Mutlu’dan Esnafa Anlamlı Bayram Hediyesi

18 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi 119 Kez Okundu

Konak’ta 19 Mayıs coşkusu, Başkan Mutlu’nun ilçe esnafına anlamlı hediyesiyle bir kat daha arttı. Alsancak’taki esnafı ziyaret eden Başkan Mutlu’nun hediye ettiği Atatürk baskılı bayraklar, dükkanları ve sokakları kırmızı beyaza bürüdü.

Konak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında, Konaklı esnafa Atatürk baskılı bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 105’inci yılında, Konak’ta bayram coşkusu doyasıya yaşanırken, Başkan Mutlu’nun hediyesi esnafa gurur yaşattı.

1000 adet bayrak dağıtıldı

Alsancak’tan Göztepe’ye, Eşrefpaşa’dan İnönü Caddesi’ne ilçenin dört bir yanındaki esnafa bayrak verilirken, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu da Alsancak esnafını ziyaret ederek Atatürk baskılı bayrak hediye etti. Esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Mutlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Atamızın gençlere armağan ettiği 19 Mayıs’ın coşkusunu Konak’ın dört bir yanına yayacağız” dedi.