Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu’dan Anneler Günü’nde şehit annesine anlamlı ziyaret

Başkan Mutlu’dan Anneler Günü’nde şehit annesine anlamlı ziyaret

13 Mayıs 2024 Tarihinde Eklendi 102 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli’de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci’nin annesi Nurdan Cebeci’yi Anneler Günü’nde evinde ziyaret etti.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 1995 yılında Tunceli’de şehit düşen Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci’nin annesi Nurdan Cebeci’yi evinde ziyaret etti. Anneler Günü dolayısıyla yaptığı ziyarette Başkan Mutlu, şehit annesi Nurdan Cebeci’ye çiçek takdim ederek gününü kutladı.

Her zaman yanlarındayız

Şehit annesi Nurdan Cebeci ile uzun uzun sohbet eden Başkan Mutlu, “Biz de şehit annelerinin birer çocuğuyuz. Anneler Günü’nde onların yanlarında olduğumuzu göstermek, biraz dertleşmek istedik. Şehit Topçu Astsubay Çavuş Mustafa Ömür Cebeci’nin nezdinde kıymetli şehit annelerimizin ve tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyor ve her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Şehit annesinden Başkan Mutlu’ya teşekkür

Şehit annesi Nurdan Cebeci de ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Mutlu’ya, “Ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Böyle anlamlı bir günde bizi unutmadığınız ve kapımızı çaldığınız için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.