KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Mutlu Yeni Yılı Komşularıyla Birlikte Karşıladı

Başkan Mutlu Yeni Yılı Komşularıyla Birlikte Karşıladı

02 Ocak 2025 Tarihinde Eklendi 479 Kez Okundu

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla hep bir arada olan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, yeni yılı da komşularıyla birlikte karşıladı. Kılıç Reis Mahallesi’nde yaşayan Duruk ailesinin evine hediyelerle giden Başkan Mutlu, çocuklarla birlikte pasta keserek yılbaşı coşkularına ortak oldu.

Her zaman ilçe sakinleriyle iç içe olmayı ilke edinen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, yeni yılı da komşularıyla birlikte karşıladı. 2025’e sayılı saatler kala Kılıç Reis Mahallesi’nde oturan Necla ve İrfan Duruk çiftinin evine konuk olan Başkan Mutlu’ya, eşi Necip Mutlu ve Kılıç Reis Mahalle Muhtarı Filiz Sezer de eşlik etti. Evin en küçüğünden en büyüğüne kadar herkesi düşünerek hediyeler takdim eden Başkan Mutlu’nun özellikle ilgilendiği ve birlikte pasta kestiği çocukların gözlerindeki mutluluk gecenin en güzel anları oldu. Ev ziyaretinden sonra Güzelyalı bölgesinde taksi duraklarını gezen Başkan Mutlu, ardından Hatay Polis Karakolu’nu giderek görev başında olan emekçilerin yeni yılını kutladı. 

Başkan Mutlu: Güç ve motivasyon verdi

Yeni yılı evlerinde karşılayan her yaştan komşularıyla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Yeni yılı en küçükten en büyüğe, komşularımızla bir arada karşılamak benim için büyük bir mutluluk. Her zaman yan yana olduğumuz komşularımızla yılbaşı akşamında da birlikte olmak güç ve motivasyon verdi. Özellikle çocuklarımızla bu anı paylaşmak çok değerli. Onların yüzlerindeki gülümseme, bize geleceğe umutla bakma gücü veriyor. Hep birlikte daha güzel bir Konak için çalışmayı sürdüreceğiz. 2025’in başta ülkemiz ve Konak’ımız olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, komşularımızın yeni yılını bir kez daha en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Foto Galeri

Son Haberler
Konak’ta Greve Nokta Koyan İmza: En Düşük Maaş 58 Bin TL

09 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
56 Kez Okundu

CHP Lideri Özel’e Yapılan Saldırı Konak Meclisi’nde Kınandı

07 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
112 Kez Okundu

Hıdırellez Konak’ta Coşkuyla Kutlandı

06 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
250 Kez Okundu

Konak’ta Açık Havada Spor Keyfi Başladı

05 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
104 Kez Okundu

Konak’ta Afetlere Karşı Güçlü İş Birliği

04 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
188 Kez Okundu

Konak’ta ‘Amazonlar El Ele’ Eğitimleri Başlıyor

03 Mayıs 2025 Tarihinde Eklendi
97 Kez Okundu