Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’a Kent ve Başkan Ödülü

Başkan Batur’a Kent ve Başkan Ödülü

06 Kasım 2023 Tarihinde Eklendi 353 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kent & Başkan Dergisi’nin, Kent ve Başkan Ödülü’ne layık görüldü.Batur, derginin ülkedeki tüm belediye başkanlarını aday göstererek www.kentvebaskanodulleri.comsitesi üzerinden 45 gün önce başlattığı online oylamayla halkın seçtiği en başarılı belediye başkanları arasında yer aldı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kent&Başkan Dergisi’nin dördüncüsünü bu yıl düzenlediği ve online oylamayla halka seçtirdiği en başarılı belediye başkanlarından biri oldu. Batur, derginin Türkiye’deki tüm belediye başkanlarını aday göstererek www.kentvebaskanodulleri.comsitesi üzerinde 45 gün önce başlattığı oylama sonucu, halkın hizmet sürecini ve yaptıkları çalışmaları başarılı bulduğu belediye başkanı olarak Kent ve Yaşam Ödülü’ne layık görüldü. Tüm Türkiye’yi kapsayan online anket sonuçlarına göre ödül almaya hak kazanan il ve ilçe başkanlarına ödülleri Kayseri’de düzenlenen törenle verildi. Belediye başkanlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende Konak Belediye Başkanı Abdül Batur adına ödülünü, Konak Belediyesi Araştırma ve Geliştirme (ARGE) Müdürü Turan Ateşaldı.

Batur’dan teşekkür

Hizmet sürecini ve yaptığı çalışmaları başarılı bularak kendisine oy veren tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Batur, “Halkımızın bize layık gördüğü tek bir oy bile çok kıymetli. Çalışmalarımızın takdir edilmesinden büyük bir mutluluk duyuyor ve bu oylara layık olmak için çabalıyor, çok çalışıyoruz. Oylamaya katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi.