Anasayfa > Haberler > Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi 176 Kez Okundu

Azerbaycan Kadınları Kültür Merkezi Derneği ve İzmir Kent Konseyi’nin düzenlediği Bahar Bayramı etkinliğine katılan Başkan Mutlu, Konak Belediyesi olarak proje ve çalışmalarda her zaman destek olacaklarının sözünü verdi.

Azerbaycan’ın binlerce yıllık Bahar Bayramı (Nevruz) İzmir’de Azerbaycan Kadınları Kültür Merkezi Derneği ve İzmir Kent Konseyi’nin düzenlediği etkinlikle kutlandı. Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen Bahar Bayramı etkinliğine Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu ile birlikte İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, Azerbaycan Kadınları Kültür Merkezi Derneği Başkanı Cevahir Ahmedova, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve Konak Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Etkinlikte yaptığı konuşmada Bahar Bayramı’nı kutlayan Başkan Mutlu, Konak Belediyesi olarak desteklerini sürdüreceklerini ifade ederek, “Bu akşam sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Dost ve kardeş ülkemizin kadınlarının bu kıymetli etkinliğinde birlikte olmak çok güzel. Bundan sonra da Konak Belediyesi olarak sizlerin her türlü etkinlik, çalışma ve projesine destek verecek ve her zaman yanınızda olacağız. İçerdiği güçlü anlamlarla barışa ve dostluğa yapılan bir çağrı olan Bahar Bayramınızı kutlarım” dedi.