Sağlık Hizmetleri
Anasayfa > Sağlık Hizmetleri > Gönüllü Danışmanlık ve Anonim HIV Test Merkezi

HIV (İnsan Bağışıklık yetmezliği virüsü) tanısı hızlı bir şekilde konulabilen ve tedavi edilebilir bir hastalıktır. Erken tanının çok önemli olmasından dolayı İzmir Konak Belediyesi, Mayıs 2018 tarihi itibari ile Gönüllü Danışmanlık ve Anonim HIV Test Merkezini faaliyete sokmuştur. Merkezimiz Ege Bölgesinde tektir ve hafta içi her gün 08:30 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Merkezimizdeki danışmanlık ve test hizmetleri ücretsizdir ve sosyal güvence koşulu yoktur. Danışmanlık hizmeti ve test prosedürü sadece 20 dakika sürmektedir. Kesinlikle kimlik bilgisi istenmemektedir, tamamıyla anonimdir.

Kendinizi HIV açısından risk altında hissediyorsanız, ücretsiz test yaptırmak için belediyemiz anonim test merkezine başvurabilirsiniz.

Bilgi İçin: 0 232 484 22 91

Adres: SSK Blokları, B-3 Blok Kat: 5, Konak, İZMİR