Gazete Konak

Ana Sayfa  >  Haberler  >  Haber İçeriği
HABER İÇERİĞİ Geri
Kemalpaşa’da Tartan Atağı 27 KASIM 2013, Çarşamba
Konak Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Dr.Hakan Tartan CHP Kemalpaşa ilçe örgütünü ve Başkanı Ünsal Atmaca’yı ziyaret etti. Başkan Tartan’a yoğun ilginin gösterildiği ziyarette örgüt üyeleri ve ilçe başkanı Tartan’ı büyükşehirde görmek istediklerini belirtti.

Başkan Tartan’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanıyken Kemalpaşa’ya pek çok yatırım yaptığını hatırlatan CHP İlçe Başkanı Ünsal Atmaca, bunları takdirle karşıladıklarını belirtti. Başkan Tartan, 1999 yılında bakanlığı zamanında hastaneleri birleştiren projeyi ilk kez kendisinin hazırladığını hatırlatarak, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanıyken Sosyal Güvenlik Reformu’nun hazırlanıp hayata geçirilmesini, SSK Hastaneleri`nin altyapısının güçlendirilmesini, sağlık sisteminin geniş halk kesimlerine hızlı ve etkin götürülmesini sağladım. O dönemde Kemalpaşa’nın da pek çok yolunun yapılmasını, hastanesinin yenilenmesini, arıtma borularının yapılmasını sağladım. O nedenle Kemalpaşa ile gönül bağımız güçlü” dedi.

Tartan’ı Kemalpaşa’da görmekten mutlu oldukları belirten CHP İlçe Başkanı Ünsal Atmaca, CHP ilçe örgütü ile belediye başkanları arasında kopukluklar olduğundan yakınarak bunların kaldırılması gerektiğini dile getirdi. Atmaca, “Seçilmesi için elimizden gelen desteği gösterdiğimiz belediye başkanları ile sonrasında aramızda kopukluklar yaşanıyor. Birbirimiz destekleyici çalışırsak daha da büyüyeceğimizi düşünüyorum” diyerek birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Başkan Tartan, İzmir Büyükşehire Belediye Başkan aday adayı olarak pek çok projesinin hazır olduğunu ancak tanıtmak için erken olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:“Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bana görev verilirse ilçelerle tam koordine olarak işleri yürütmek istiyorum. Muhtarlarımızın yanı sıra ilçe teşkilatına emek verenlerle ve Cumhuriyet’in değerlerine inanmış kişilerle çalışmak istiyorum ve bu konuda projelerim var. Ben ekonomik yerel yönetime inanıyorum ve bunu hayata geçirmeye çalışacağım. İstihdama yönelik yatırımları İzmir’e çekmeye çalışacağım. Kemalpaşa ile de güzel çalışmalar yapacağımıza ve bu partiye yüksek oy getireceğime inanıyorum. Devlet ve akademisyen kimliğime, deneyimlerime, azmime güveniyorum. O nedenle de mücadeleye devam. Her zaman koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren oldum.”

Başkan Tartan, kendi değerlerini ön plana çıkartarak siyaset yaptığını belirterek, kavgadan uzak durduğunu söyledi. Tartan, Türkiye’nin bakanlık, iki dönem milletvekilliği, gazetecilik ve belediye başkanlığı yapan tek büyükşehir belediye başkanı aday adayı olmasıyla da dikkat çekiyor.

STRATEJİK PLAN PERFORMANS PROGRAMI FAALİYET RAPORU KAMU PERSONELİ YASASI KAMU HİZMET STANDARDI ASKIDAKİ İMAR PLANLARI MALİ DURUM ve BEKLENTİLER RAPORU
KONAK BELEDİYESİ - BİM DOKUZ EYLÜL MEYDANI, NO:11, BASMANE / İZMİR  -  TELEFON : 0232 489 45 22 - 0232 484 53 00  -  FAKS : 0232 489 49 20