Anasayfa > Haberler > Zabıta ve Polisten Sahte İçki Operasyonu

Zabıta ve Polisten Sahte İçki Operasyonu

11 Temmuz 2018 Tarihinde Eklendi 309 Kez Okundu

İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta bir evde sahte içki imalatı yapıldığı yönünde gelen ihbarı değerlendiren polis ve Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları operasyonla piyasaya sürülmeye hazırlanan çok miktarda sahte içkiye el koydu.

Mersinli 1578 sokakta A.Y ve oğlu T.M.Y adlı şahısların ikamet ettiği eve koli koli şişe ve kaçak alkol olduğu ihbarını alan Alsancak Zabıta Amirliği’ne bağlı ekipler ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden görevli polisler ortaklaşa bir operasyon düzenledi. Belirtilen adrese giden ekipler, savcılık kararıyla evde arama başlattı. Operasyonda koliler içinde boş şişe ile kapaklar bulundu. Ayrıca damacanalar içinde çok miktarda kaçak içki olduğu tespit edildi. Evin bahçesinde yapılan aramada ise variller içinde sahte içki üretiminde kullanılan etil alkol bulundu. Yine bahçede bidonların içinde kaçak içki, boş şişe ve kapaklar ele geçirildi. Operasyon sonunda sahte içkiler, şişe ve kapaklar ile içki yapımında kullanılan kimyasallar imha edilmek üzere el konuldu. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.