Anasayfa > Haberler > Tatilde Tiyatro Keyfi

Tatilde Tiyatro Keyfi

01 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi 268 Kez Okundu

İzmir’in kalbi Konak’ta yarıyıl tatiline çıkan minikler sahnelenen çocuk tiyatroları sayesinde keyifli bir gün geçirdi.

Konak Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için hazırladığı ‘Karne Şenliği’nin ikinci hafta etkinlikleri Gültepe Semt Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Düş Gezgini’ adlı çocuk oyunuyla başladı. Tatilin keyfini çıkaran miniklerin akın ettiği oyunda Deneysel Tiyatro Komünü oyuncularından Serkan Koçak, Medine Çam ve Çağdaş Ersü hem sahne aldılar, hem de ortaklaşa bir şekilde oyunun yönetmenliğini yaptılar. Fantastik bir dünyada çocukların tüm zorluklara rağmen ailelerinden ve okullarından aldıkları kaliteli eğitimin sonucunda hayallerinin peşinden koşabildiklerini gösteren oyun, ileride topluma faydalı birer birey olabilmek için eğitimin önemini vurguladı.

SON GÜN CUMA

Konak Belediyesi’nin Karne Şenliği’nin ikinci haftası 2 Ocak Cuma günü Tiyatro Kalemi oyuncularınca sahnelenecek ‘Gökkuşağı Ormanı’ adlı çocuk oyunuyla sona erecek. Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ndeki oyun diğer gösterimler gibi saat 14.00’te başlayacak ve ücretsiz olacak.