Anasayfa > Duyurular > “Tarih Sahnesinde Konak” Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması

“Tarih Sahnesinde Konak” Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması

Son başvuru tarihini 25 Ocak 2017 olarak duyurduğumuz ‘Tarih Sahnesinde Konak konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın süresi, fotoğraf sanatına gönül veren yarışmacı ve yarışmacı adaylarının, bu yıl oldukça sert geçen kış koşulları sebebiyle daha yumuşak iklim ve ışıktan yararlanarak fotoğraf çekmek istemeleri dolayısıyla uzatılmıştır.

Fotoğraf sanatında, düşlenen karenin yakalanması için ışığın ve zamanlamanın önemi sebebiyle, yarışmacı ve yarışmacı adaylarının isteğine itibarla ‘Tarih Sahnesinde Konak konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın son başvuru tarihini 27 Şubat 2017 tarihine uzatılmıştır.

Konak Belediyesi’nce düzenlenen ‘Tarih Sahnesinde Konak konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması’na katılmak için 27 Şubat 2017 (Pazartesi) tarihine kadar, yarışma şartnamesine uygun olarak, başvuru formlarının fotoğraflarla birlikte yarisma@konak.bel.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Tarihin biriktirdiği zenginlik saydığımız şehrimizin her gün milyonlarca imgesi oluşuyor. Yerleşik nüfusu 400 bin olan ve gün içerisinde 1 milyonun üzerinde insanın soluduğu İzmir’in merkezi Konak günde milyonlarca algıya ve buna bağlı ifadeye sahne oluyor. İşte bu noktada; binlerce yıllık geçmişin dokusu ve şehrimizin bu sahne üzerinde akan ritmi; izleyenlerin ona yüklediği, fotoğraf aracılığıyla üretilsin ve belgelensin istiyoruz. Açık hava müzesi niteliğindeki Konak’tan yansıyan karelerin evrensel kültür platformunda paylaşılması başlıca istemimizdir. Siz de düzenlediğimiz fotoğraf yarışmasına katılarak, kentimizde çektiğiniz fotoğrafları, yakaladığınız anları paylaşabilir; onlara farklı bir değer katabilirsiniz.

“Tarih Sahnesinde Konak” Konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması şartnamesini indirmek için tıklayınız.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.