KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Okul Anıları Başkan Batur’u Gülümsetti

Okul Anıları Başkan Batur’u Gülümsetti

22 Nisan 2019 Tarihinde Eklendi 871 Kez Okundu

Yerel seçimlerde Konak Belediye Başkanı seçilerek görevine başlayan Abdül Batur’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Basmane’deki başkanlık binasının kapısını herkese açan Başkan Batur’u son olarak kendisinin de mezunu olduğu Namık Kemal Lisesi mezunlarının oluşturduğu mezunlar komitesi ziyaret etti. Aralarında eski milli futbolculardan Nevzat Güzelırmak, gazeteciler Okan Yüksel, Atilla Köprülüoğlu ve Gürkan Ertaç gibi İzmir’in yetiştirdiği pek çok değerli ismin bulunduğu komite Başkan Batur’u 4 Mayıs’ta okul bahçesinde yapılacak olan geleneksel Aşure Günü etkinliğine davet etti. Eski anıların tazelendiği, okul yıllarının yad edildiği buluşmada duygusal anlar yaşandı. Herkesin kendi dönemiyle ilgili anılarını anlattığı ziyarette, çocuğu ebediyete intikal etmiş öğretmenlerle yaşanılan acı-tatlı maceralar yüzleri gülümsetti.

Her Zaman Yanınızdayız

Komite adına konuşan Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İzmir Şube Başkanı Dr. Şaban Acarbay, 20 yıl Narlıdere Belediye Başkanı olarak hizmet üreten Batur’un Konak’ta da başarılı işlere imza atacağına inandıklarını söyledi. Başkan Batur’un Namık Kemal Lisesi mezunu olmasının kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getiren Acarbay, “Başarılarınızın Konak’ta da devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Bizler her zaman, her konuda yanınızdayız” dedi.

Mezunlardan Kol Kola Dayanışma

Namık Kemal Lisesi’nin İzmir’in en köklü ve saygın okullarından biri olduğunu dile getiren Başkan Batur, mezunu olmaktan her zaman onur duyduğu okulunun mezunlarını ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, aşure etkinliği için gereken desteği vereceğini söyledi. Okul anılarının tazelendiği buluşmada, yaşamını yitiren öğretmenler de anıldı. Ziyaret sonunda Namık Kemal Lisesi Mezunları kol kola girerek hatıra fotoğrafı çektirdi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
427 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
574 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
373 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu