Anasayfa > Haberler > ‘Ödenmeyecek Ödemiyoruz’ Çok Beğenildi

‘Ödenmeyecek Ödemiyoruz’ Çok Beğenildi

19 Mart 2017 Tarihinde Eklendi 448 Kez Okundu

İzmirlileri nitelikli tiyatro oyunları ile buluşturmayı sürdüren Konak Belediyesi, son olarak ünlü İtalyan yazar Dario Fo’nun kaleme aldığı “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” adlı tiyatro oyununa ev sahipliği yaptı. Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna ilgi yoğundu. Oyuncu kadrosunda Ankara Sanat Tiyatrosu sanatçıları Hakan Güven, Bülent Yıldıran, Mehmet Ulusoy, Nalan Güreş Demirel, Gökçen Cavga, Çağlar Deniz ve Melikcan Sapan’ın bulunduğu ‘Ödenmeyecek Ödemiyoruz’ oyununu izlemeye gelenler salonu doldurdu. Çevirisini ünlü tiyatro sanatçısı Füsun Demirel’in, yönetmeliğini de Hakan Güven’in yaptığı oyun, İtalya varoşlarında yaşam ve sınıf mücadelesi veren insanların, fiyatların zamlanması ile birlikte alışveriş yapmamaya karar verip, süpermarkete “Ödenmeyecek Ödemiyoruz” diyerek el koymaları ve bunun sonucunda polisle yaşadıkları çatışmaları konu alıyor. Başarılı oyunculuk performansları ile dikkat çeken oyun izleyicileri hem güldürdü, hem de düşündürdü. Oyunu izleyenler gösterim sonunda oyuncuları alkış yağmuruna tuttu.