Anasayfa > Haberler > Meclis Üyeleri Birliğinden Pekdaş’a Ziyaret

Meclis Üyeleri Birliğinden Pekdaş’a Ziyaret

02 Ocak 2018 Tarihinde Eklendi 121 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Türkiye Meclis Üyeleri Birliği yönetimini makamında ağırladı. Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binasında gerçekleşen ziyarette Birlik Başkanı Yalçın Kocabıyık, 1992-1999 yılları arasında Balçova Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan Başkan Pekdaş’a fahri üyelik rozeti taktı. 2004 yılında İzmir’de kurulan Türkiye Meclis Üyeleri Birliğinin amacının, ülke geneline yayılarak etkinlikler düzenlemek olduğunu belirten Kocabıyık, bu süreçte Konak Belediyesi’nden destek beklediklerini söyledi. Hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgi veren Kocabıyık, gösterdiği ilgi ve duyarlılıktan dolayı Başkan Pekdaş’a teşekkür etti. 7 yıl belediye meclis üyesi olarak görev yapan Başkan Pekdaş da sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu, Konak Belediyesi olarak kentin yararına olacak her konuda işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Birlik yönetiminde bulunan eski meclis üyelerinin soru ve taleplerini de alan Başkan Pekdaş, gelecek her türlü projeyi değerlendirmeye alacaklarını belirtti. Ziyarette birlik üyeleri annesi Macide Altay’ın vefatından ötürü Başkan Pekdaş’a başsağlığı dileklerinde de bulundu.