Anasayfa > Haberler > Konak’ta Yeni Sezon Kurslarına Geri Sayım Başladı

Konak’ta Yeni Sezon Kurslarına Geri Sayım Başladı

25 Eylül 2019 Tarihinde Eklendi 901 Kez Okundu

Üç Ayrı Kültür Merkezinde 17 Ayrı Branş

Konak Belediyesi kültür-sanat alanında verdiği kurslara bu yıl da devam ediyor. Yoğun talep gören kurslar Güzelyalı Nazım Hikmet, Selahattin Akçiçek ve Alsancak Türkan Saylan kültür merkezlerinde verilecek. 17 Eylül’de başlayan kayıtlar 27 Eylül Cuma günü sona erecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2019-2020 sezonu içinücretsiz olarak düzenlenen kurslara bu yıl da yoğun talep var. Hem çocuklar hem yetişkinler için baleden ahşap yakmaya, danstan fotoğrafçılığa, tiyatrodan satranca, seramikten vitraya, gitardan bağlamaya kadar 17 farklı branşta kurs açılıyor.

Dersler 7 Ekimde Başlıyor

Uzman eğitimciler tarafından verilecek ve devam zorunluluğu bulunan dersler 7 Ekim tarihinde başlayacak. Kurslara katılmak isteyenler nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgeleriyle birlikte kültür merkezlerine giderek kayıtlarını şahsen yaptırabilecek. Her katılımcı sadece bir branş için kayıt yaptırabilecek.

İki Yeni Koro

Bu yıl kurslara iki yeni branş daha katıldı. Müzikseverler tarafından yoğun istek üzerine Konak Belediyesi Popüler Müzik Korosu ve Konak Belediyesi Çok Sesli Müzik Korosu için ilk kez bu yıl kursiyer alımı yapılacak. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde verilecek ve çok özel seslerin yer alacağı koro çalışmaları kursları ise ücretli olacak.

Hangi Kurslar Var?

Ahşap Yakma, Bağlama, Çini, Fotoğrafçılık, Minyatür, Mozaik Vitray, Satranç (Çocuk), Bale (Çocuk), Dans (Çocuk-Yetişkin), Resim (Çocuk-Yetişkin), Gitar (Çocuk-Yetişkin), Tiyatro (Çocuk-Yetişkin), Seramik, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, Popüler Müzik Korosu, Çok Sesli Müzik Korosu.

Detaylar İçin Arayabilirsiniz

Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar Türkan Saylan Kültür Merkezi’ni (422 52 36), Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’ni (262 99 84), Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’ni (224 24 30) nolu telefondan arayabilir.