Anasayfa > Haberler > Konak’ta Perde Elazığ İçin Açıldı

Konak’ta Perde Elazığ İçin Açıldı

15 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 802 Kez Okundu

Konak Belediyesi Tiyatro Günleri tüm hızıyla devam ederken, İzmirli seyirci satın aldığı her bilet ile Elazığ depreminin de yaralarını sarıyor.

Şubat ayında Konak Belediyesi sahnelerinde gösterimi gerçekleşen oyunların gelirinin Elazığ depremi mağdurlarına gönderileceğinin duyurulmasının ardından ilk oyun sahnelendi. Eşrefpaşa Kültür Merkezi Gülriz Sururi Sahnesi’nde Can Türtop’un yönettiği, Yılın En İyi Komedisi ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllü “Hangisi Karısı” oyunu seyirciyle buluştu. Üzerinde “Elazığ’a Destek Zamanı” ifadesinin yer aldığı biletler kısa sürede tükendi. İzmirli tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunda salonda boş koltuk kalmazken Konak’ta hem tiyatro hem dayanışma kazandı. “Hangisi Karısı” oyunu ile beraber 27 Şubat’ta sahnelenecek “Suç ve Ceza / Raskolnikov” oyununun gelirleri de Elazığ’daki depremzedeler için gönderilecek.