Anasayfa > Haberler > Konak’ta 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor

Konak’ta 23 Nisan Coşkusu Yaşanıyor

21 Nisan 2017 Tarihinde Eklendi 206 Kez Okundu

Konak Belediyesi Atamızın bize armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günler öncesinden kutlamaya başladı. 'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında çocuklarla buluşuyor. Gültepe Toros Meydanı’nda Şenel Aksu Parkı’nda gerçekleştirilen şenlikte 7’den 70’e herkes bayram coşkusu yaşadı.

ŞARKILARLA DANS ETTİLER

Gültepe Toros Meydanı’nda Şenel Aksu Parkı’nda düzenlenen eğlenceye çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Bayram coşkusunu mahallerde çocukların ayağına götüren etkinlikte; masal ve çizgi film karakterleri, palyaçolar, sihirbaz gösterileri ile Şubadap Müzik Topluluğu alanı dolduran çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Şenlik alanını dolduran çocuklar kadar büyükler de eğlendi.

YÜZLER RENGARENK BOYANDI

Birbirinden ilgi çekici sihirbaz gösterilerini dikkatle ve hayranlıkla izleyen minikler, sevilen müzik topluluğu Şubadap'ın şarkılarına hem eşlik etti hem de bol bol dans etti. Sahnede konser devam ederken, rengarenk kostümleriyle ilgi odağı olan palyaçolar da çocukların yüzlerini boyalarla renklendirdi. Atalarının kendilerine armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu günler öncesinden yaşamaya başlayan Konaklı çocuklar gün boyu eğlencenin keyfini yaşadı. 'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında devam edecek.