Anasayfa > Haberler > Konak Gücüne Güç Katıyor

Konak Gücüne Güç Katıyor

05 Şubat 2018 Tarihinde Eklendi 350 Kez Okundu

Halktan yana yönetim anlayışını kendine ilke edinen Konak Belediyesi yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezini hizmete sokma hazırlığında. Temeli 26 Mayıs 2017’de törenle atılan binanın inşaatı 8 ay gibi kısa bir sürede bitirildi. 2018 yılının ilk tamamlanan yatırımı olan merkez bölgeye değer kazandıracak. İki katlı modern yapının bölge sakini kadın ve çocuklara kurs veren bir merkez olarak kullanılması öngörülüyor. İnşaat çalışmaları sona eren merkezin mefruşat düzenleme çalışmaları yapılıyor. Çok yakında hizmete girecek olan merkez Konak Belediyesi’nin ilçe genelinde faaliyet gösteren en yeni yatırımlarından biri olarak hizmet vermeye başlayacak.

YENİ KAZANIMLAR ELDE EDECEKLER

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen inşaat çalışmaları titizlikle yapıldı. Merkezin iki katında çeşitli alanlarda hobi ve meslek edindirmeye yönelik kurslar verilmesi planlanıyor. Otoparkı da bulunan merkezin teras katı gelenlere muhteşem bir körfez manzarası seyretmeyi mümkün kılıyor. Mahalle sakinlerinin faydalanacağı merkez dileyenlerin el becerilerini geliştirebilecekleri kursların da verildiği bir buluşma mekânına dönüşecek. Kurslar sayesinde sosyalleşmenin ve yeni kazanımlar elde etmenin de ayrıcalığını yaşayacaklar.