Anasayfa > Haberler > Konak Fen İşleri İşçiler İçin Yenilendi

Konak Fen İşleri İşçiler İçin Yenilendi

18 Haziran 2020 Tarihinde Eklendi 191 Kez Okundu

Konak Belediyesi, salgın döneminde ilçenin dört bir yanında, risk altında çalışan işçilerinin atölyesini düzenleyerek, çalışma şartlarını iyileştirdi.

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Gediz Atölyesi’nde, çalışanların işe hazırlanma ve dinlenme mekânları yeniden düzenlendi. Salgın döneminde Konak’ın dört bir yanında, koronavirüs riski altında çalışan işçilerin şantiyesi, bakım ve onarım çalışmalarıyla yenilenerek, sağlıklı ve modern bir çalışma ortamı yaratıldı. Böylece işçilerin sağlığı daha iyi korunarak, olası riskler en düşük seviyeye çekildi.

Atölyede işçilerin lokali genişletilerek, elektrik tesisatı ve aydınlatmalar yenilendi. Daha iyi bir aydınlatma için pencereler büyütülerek, alüminyum doğrama çerçeveler takıldı. Havalandırma düzeni iyileştirilerek, lokalin 300 metrekarelik zemini,antibakteriyel seramiklerle döşendi. Lokalin önündeki oturma alanı da işçilerin sosyal mesafe kuralına uyarak daha rahat dinlenebilmeleri için yeniden düzenlendi. İşçilerin çay ocağına sıhhi şartlar iyileştirilerek, yeni bir yüz kazandırıldı. Soyunma odaları da genişletilerek, yeni duş alanları eklendi. WC’ler baştan ayağı yenilenirken, 1 adet de engelli tuvaleti yapıldı.