KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi’nde Çalışan Annelere Virüs İzni

Konak Belediyesi’nde Çalışan Annelere Virüs İzni

14 Mart 2020 Tarihinde Eklendi 954 Kez Okundu

Konak Belediyesi’nde üst düzeyde alınan Koronavirüs önlemleri kapsamında on iki yaşından küçük çocuğu olan kadın çalışanlara 30 Mart tarihine kadar idari izin verildi.

Tüm dünyayı etkisine alan ve ülkemizde de ilk vakaların görüldüğü Koronavirüs salgınına karşı Konak Belediyesi’nin aldığı önlemlere, okulların tatil edilmesiyle birlikte bir yenisi daha eklendi. Okulların tatil edilmesinin ardından Konak Belediyesi, belediye ve belediyeye ait şirketlerin çalışanlarının zor durumda kalmaması için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un talimatıyla bir genelge yayımlandı. Buna göre 16 Mart ile 30 Mart tarihleri arasında, 12 yaşın altında çocuğu olan anneler idari izinli sayılacak. 

“Çalışma Arkadaşlarımızın Huzuru ve Güvenliği Bizim İçin Çok Önemli”

Belediye personelinin huzuru ve güvenliğinin önemine değinen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur da yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

 “Milli Eğitim Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda biz de Konak Belediyesi olarak sorumluluğumuz yerine getiriyoruz. Okulların tatil olmasıyla başta belediyemizde çalışan anneler olmak üzere çocuklarını evde yalnız bırakamayacak olan ebeveynlerin endişelerini gördük. Çalışma arkadaşlarımızın huzuru ve güvenliği bizim için çok önemli. Biz de belediyemiz ve belediyemize ait şirketlerde görev yapan ve 12 yaşın altında çocuğu olan kadın çalışanlarımızı belirlenen süre boyunca idari izinli sayacağız” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
430 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
581 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
378 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
376 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
352 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu