Anasayfa > Haberler > Konak Belediyesi Artık Akıllı Telefonlarda

Konak Belediyesi Artık Akıllı Telefonlarda

21 Ekim 2019 Tarihinde Eklendi 367 Kez Okundu

Konak Belediyesi, dijital alanda başlattığı dönüşümlere bir yenisini ekleyerek mobil uygulama hizmetini devreye aldı. Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerde çalışacak mobil uygulama ile artık belediye hizmetleri vatandaşlara daha kolay ulaşabilecek.

Konak Belediyesi, Abdül Batur başkanlığında başlattığı “Dijital Konak” çalışmaları kapsamında geliştirdiği mobil uygulamayı vatandaşların ilgisine sundu. Android cihazlar için Play Store’dan, iOS cihazlar içinse App Store’dan indirilebilecek uygulama ile vatandaşlar belediye haberlerine ve duyurularına erişim sağlayabilecek, vergi borçlarını ödeyebilecek ve belediye etkinliklerinden haberdar olabilecek.

Konak İletişim Merkezi (KİM)

Konak Belediyesi mobil uygulaması, belediyeye farklı kanallardan ulaşmaya çalışan vatandaşlara da kolaylık sağlayacak. Uygulama içerisinde yer alan Konak İletişim Merkezi (KİM) ile vatandaşlar, çağrı merkezi, HİM (Hemşehri İletişim Merkezi), WhatsApp hattı ve sosyal medya üzerinden belediyeyle kolayca iletişim kurabilecek.

Nöbetçi Eczanelere Ulaşmak Artık Çok Kolay

Vatandaşlar belediye hizmetlerinin yanı sıra ilçe sınırlarındaki nöbetçi eczanelere de mobil uygulama içerisinden erişebilecek. Vatandaşlar, uygulama içerisinden nöbetçi eczanelerin konum bilgilerini görerek en yakın eczaneye ulaşabilecekler.

Anketler ve Yarışmalar da Mobil Uygulamada

Belediye hizmetlerinin vatandaşlar tarafından nasıl değerlendirildiğine dair anketler ve kısa zaman sonra düzenlenecek olan fotoğraf yarışması da mobil uygulama içerisinde yer alacak. Konak Belediyesi’nin hizmetlerine ve faaliyetlerine daha hızlı ve kolay erişilebilmesi için hazırlanan mobil uygulamayı aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için:

iOS işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için: