KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Muhtarlarla Buluştu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Muhtarlarla Buluştu

14 Temmuz 2020 Tarihinde Eklendi 883 Kez Okundu

Siz Bizim Gücümüzsünüz

Muhtarlarla bir araya gelerek, ilçede yapılan çalışmaları değerlendiren ve talepleri dinleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Siz bizim gücümüzsünüz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede yapılan çalışmaları anlatmak ve mahallelerde yaşanan sıkıntıları dinleyerek, vatandaşların taleplerini öğrenmek için muhtarlarla bir araya geldi. Batur vatandaşların taleplerini ileten muhtarların, belediyenin gücü olduğunu vurguladı.

Konak Belediyesi Çınarlı Rekreasyon Alanı’nda yapılan toplantıya 22 muhtar katıldı. Batur toplantıyı,Gültepe İmar Planları’nın, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçtiğini muhtarlara müjdeleyerek başlattı. Göreve gelir gelmez ele aldığı planları, 6 ay gibi kısa bir zamanda revize ederek, Konak Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçiren Batur, “Planlarımız büyükşehir meclisinden de oybirliğiyle geçti.İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma, belediye meclisimizin tüm üyelerine, büyükşehirdeki komisyon, meclis üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Gültepe Toplantısı Sonra

Batur, Gültepe İmar Planları’nın kapsadığı 14 mahallenin muhtarıyla ayrı bir toplantı düzenlenerek, çalışmalarla ilgili yol haritası çıkarılacağını kaydetti.Batur, 14 mahalleyi ve yaklaşık 200 hektarlık bir alanı kapsayan Beştepeler Bölgesi İmar Planı Revizyonu çalışmalarının tamamlandığını da muhtarlara aktardı. Batur bu planların da eylül ayında yapılacak meclis toplantısına yetiştirilmeye çalışıldığını kaydetti.

Taleplerini Dinledi

Başkan Batur, toplantıda salgın döneminde Konak’ta yapılan çalışmaları da değerlendirdi. Batur, “Elimizden geleni yaptık.  Muhtarlarımıza da bu süreçte sağladıkları işbirliği ve uyumlu çalışmaları nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.  Batur, Konak’ta yerel yönetim ile devletin tüm kurumlarının uyum içinde çalıştığını da vurguladı.Batur toplantıda muhtarları dinleyerek, bölgeleriyle ilgili taleplerini de aldı. Muhtarlara seslenerek, “Sizler bizim gücümüzsünüz, elimiz, ayağımız, gözümüz, kulağımızsınız” diyen Batur, şöyle devam etti: “Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum. Sizlerden gelen öneriler bizim için önemli. Sizler halkın sizlere ilettiklerini, şikâyetlerini bize ulaştırıyorsunuz. Biz de tüm samimiyetimizle, ciddiyetimizle işleri takip ediyoruz. Biz iş yapmaya geldik. Vatandaş her zaman haklıdır diye düşünüyor ve buna göre davranıyoruz.”

Bağları Sıkı Tutuyor

Muhtarlarla toplantılar aşama aşama devam edecek ve Başkan Batur, ilçenin 112 mahalle muhtarının hepsiyle buluşacak. Konak’ta seçimin hemen ardından tek tek yerlerinde ziyaret ettiği muhtarlara, özellikle mahallelerde yaşanan sıkıntıların aşılması ve vatandaşlara ulaşılması noktasında büyük önem veren Başkan Batur, muhtarlar ile belediyenin uyum içinde çalışmasına büyük önem vererek, bağları sıkı tutuyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
435 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
584 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
357 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu