Anasayfa > Haberler > İzmir İktisat Kongresi’nin 98. Yıldönümüne Özel Anma

İzmir İktisat Kongresi’nin 98. Yıldönümüne Özel Anma

16 Şubat 2021 Tarihinde Eklendi 232 Kez Okundu

Konak Belediyesi, İzmir İktisat Kongresi’nin 98. yıldönümünü özel bir oturumla kutlayacak. İş dünyasının temsilcilerini bir araya getirecek etkinlikte, pandemi döneminde ekonomi masaya yatırılacak.

17 Şubat 1923 yılında düzenlenen İzmir İktisat Kongresi’nin yıldönümlerinde anma etkinliği düzenleyen Konak Belediyesi bu yıl da geleneğini bozmadı. Kongrenin 98. yıldönümü, Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi’nde 17 Şubat’ta düzenlenecek ve saat 12.30’da başlayacak özel bir oturumla kutlanacak. Pandemi döneminde ekonomi konusunun ele alınacağı etkinlik, çok önemli konuşmacıları da bir arada getirecek. Moderatörlüğünü İzmir’in simge isimlerinden Gazeteci, Yazar Sancar Maruflu’nun yapacağı etkinlikte Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Dilek Gappi, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Ege İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Bedri Girit ve Akademisyen Dr. Serdar Şahinkaya birer konuşma yapacak.

Canlı olarak yayınlanacak

Video konferansla desteklenecek etkinlik pandemi nedeniyle halkın katılımına kapalı olarak gerçekleştirilecek ancak oturum Konak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.