Anasayfa > Haberler > Fuar Ziyaretçilerine Atatürk Pulu Hediye Edildi

Fuar Ziyaretçilerine Atatürk Pulu Hediye Edildi

12 Eylül 2018 Tarihinde Eklendi 186 Kez Okundu

Konak Belediyesi ile PTT arasında yapılan protokol kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çok özel fotoğraflarından tasarlanan posta pulları ilk kez İzmir Fuarı’nı ziyaret edenlere armağan edildi.

Konak Belediyesi’nin İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) açtığı stant her gün düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle ilgi odağı olmaya devam ediyor. Ziyaretçi akınına uğrayan standa gelenlere belediyenin tanıtım materyallerinin yanı sıra fuar anısını yaşatacak çeşitli armağanlar veriliyor. Konak Belediyesi tarafından fuar ziyaretçilerine son olarak özel hazırlanan Atatürk Pulları hediye edildi.

İLK KEZ FUARDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
'PTT ile el ele' projesi kapsamında PTT, Konak Belediyesi için Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çok özel fotoğraflarından oluşan posta pulları hazırladı. Başkan Pekdaş tarafından seçilen Atatürk fotoğrafları kullanılarak dizayn edilen beş ayrı pul ilk olarak Konak Belediyesi’nin İzmir Enternasyonal Fuarı’nda açtığı stantta tanıtıldı. Etkinliğe Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra PTT Baş Müdür Yardımcısı Avukat Tülin Türkoğlu, Filateli Dernek Genel Sekreteri Engin Çakmak ve filatelistler de katıldı. Başkan Pekdaş, standı ziyaret eden konuklara günün anısına bu pullardan hediye etti.

KİŞİYE VE KURUMA ÖZEL PUL
İzmir Filateli Derneği Genel Sekreteri Engin Çakmak, armağan edilen pulların çok anlamlı olduğunu söyledi. PTT Baş Müdür Yardımcısı Avukat Tülin Türkoğlu da Konak Belediyesi ile yürüttükleri projeden duydukları mutluluğu dile getirerek, "Kuruluş, evlilik yıldönümü, bir kişinin anısına, kişisel veya bir ürünün tanıtılmasına yönelik, anneler-babalar günü, doğum günü gibi pek çok özel gün ve kişiler için üzerinde postada geçerli ücretin yer aldığı pullar basıyoruz. Kişisel  pul adı verdiğimiz bu kategoride  'PTT ile el ele' projesi kapsamında Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile çok özel bir çalışma yaptık" dedi.