KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Drama’dan Konak’a Kardeşçe Karşılama

Drama’dan Konak’a Kardeşçe Karşılama

09 Kasım 2019 Tarihinde Eklendi 815 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Yunanistan’da Drama Belediye Başkanı Mamsakos Christodoulos’la bir araya geldi. Batur, kardeş belediye Drama’da kendisini çok sıcak karşılayan mevkidaşından  karşılıklı ulaşım olanaklarının geliştirilmesi noktasında destek sözü aldı.

Selanik’te açılan 35. Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarı’na katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak için Konak Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte Yunanistan’a giden Başkan Abdül Batur, Konak Belediyesi’nin kardeş belediyesi Drama’yı da ziyaret etti.

Yanınızdayız Mesajı

Drama Belediye Başkanı Mamsakos Christodoulos, Başkan Batur ile ve meclis üyelerini çok sıcak ve dostça ağırladı. Son derece keyifli geçen görüşmede Batur, Ege’nin iki yakası arasındaki ilişkileri geliştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu belirtti. Başkan Batur, hem deniz hem de hava ulaşımının kolaylaştırılması konusunda yapılacak çalışmalara Drama’nın da destek vermesini istedi. Drama Belediye Başkanı Christodoulos da her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını belirterek, Başkan Batur’un yanında olduğunu dile getirdi.

Başkan Batur, ev sahibi mevkidaşına Konak Belediyesi’nin bastırdığı, üzerinde Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı hatıra pullarından armağan etti.


Foto Galeri

Son Haberler
Azerbaycan Kadınları Baharı Başkan Mutlu’yla Karşıladı

16 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
41 Kez Okundu

Konak'ın Parkları Bayramda Çiçek Açtı

13 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
69 Kez Okundu

Konak'ta Bayram Temizliği

10 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
92 Kez Okundu

Konak'ın Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

09 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
583 Kez Okundu

Mutlu'dan Dünya Romanlar Günü'nde Eşit Yurttaş Vurgusu

08 Nisan 2024 Tarihinde Eklendi
97 Kez Okundu