KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Büyük Efes Sanat Günleri’nde Konak Esintisi

Büyük Efes Sanat Günleri’nde Konak Esintisi

22 Şubat 2020 Tarihinde Eklendi 829 Kez Okundu

Konak Belediyesi, 6.’sı gerçekleştirilen Büyük Efes Sanat Günleri’nde bu yıl da hem destekçi hem de katılımcı olarak yer alıyor. Belediye etkinliğe, Ressam Nedret Yaşar ve Heykeltıraş Uğur Çakı’nın eserleriyle katılıyor.

Konak Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve Swissotel Büyük Efes'in ev sahipliğinde düzenlenen Büyük Efes Sanat Günleri, sanat galerileri ve 300'ü aşkın sanat eserini bir araya getirdi. Konak Belediyesi de 20 Şubat’ta başlayan etkinliğe Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi Sanat Galerisi’yle katıldı.

İki Sanatçı, 12 Eser

Ressam Nedret Yaşar’ın güncel olaylardan ilham alarak yaptığı yağlı boya tabloları ile İzmirli heykeltıraş ve seramik sanatçısı Uğur Çakı’nın bronz, akrilik ve hazır objeleri kullanarak yaptığı eserleri Konak Belediyesi’nin galerisinde sanatseverlerle buluşuyor. Çakı ve Yaşar’ın sergide toplam 12 eseri bulunuyor. Çakı’nın kaz ve güvercin kanatlarını, hazır objeler ve kendi yaptığı bronz objelerle birleştirdiği eserleri büyük merak uyandırıyor.

Büyük Efes Sanat Günleri’nin tek yabancı galeri konuğu ise İspanya'dan Galeria Joan Gaspar. Galeri, Picasso, Salvador Dali ve Miro’nun eserleriyle etkinliğe katılıyor.

Tüm Etkinlikler Ücretsiz

Büyük Efes Sanat Günleri, 23 Şubat’a kadar sürüyor. Sergiler ile düzenlenen tüm etkinlikler Swissotel Büyük Efes’in Kordon Salonu’nda ücretsiz olarak, 12:00-19:00 saatleri arasında izlenebiliyor.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
437 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
589 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
382 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
358 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu