Anasayfa > Haberler > Batur'dan Vefa Ziyareti: Her 24 Kasım’da Öğretmeninin Yanında

Batur'dan Vefa Ziyareti: Her 24 Kasım’da Öğretmeninin Yanında

24 Kasım 2019 Tarihinde Eklendi 137 Kez Okundu

Her yıl 24 Kasım’da ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer'i görmeye giden Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, bu yıl da vefa ziyaretinden vazgeçmedi. Batur, okul anılarını da Neriman öğretmenini de  hiç unutmadı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur her yıl olduğu gibi bu sene de vefa geleneğini sürdürdü ve 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, ilkokul öğretmeni Neriman Oğuzer’i evinde ziyarete gitti. Oğuzer’in elini öperek, öğretmenler gününü kutlayan Batur, yetiştirdiği tüm öğrencilere verdiği emekler için teşekkür etti. Oğuzer’in kızı Özge Önder'in de eşlik ettiği ziyaret sırasında öğretmeniyle ilkokul anılarını paylaşan Batur, “Emeğinizi asla ödeyemem. Bendeki hakkınız çok büyük” dedi. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Batur, “Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere fikri, irfanı, vicdanı hür nesiller yetiştirmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Bugün çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin de sorumlulukları çok büyük. Atatürk’ün gösterdiği yolda yürüyen, onun izlerinde adımlayarak çocuklarımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, önlerinde saygıyla eğiliyorum” dedi.

“En Başarılı, Vefalı Öğrencim”

Batur, bir Cumhuriyet kadını olan Neriman öğretmene veda ederken, ona Atatürk’ün izinden hiç ayrılmayacağına bir kez daha söz verdi. Neriman öğretmenin “En başarılı, vefalı öğrencim. İlkokul zamanında da onun okuyup büyük işler başaracağını biliyordum, hatta daha da üst mevkilere ulaşacağını biliyordum. Bu tesadüf değil senin azmin. Aldığın her başarı beni gururlandırıyor” dediği Batur, “İçin rahat olsun öğretmenim, bize öğrettiklerinizi hiç unutmuyorum. Siz değerli öğretmenlerimiz oldukça bu ülkenin yarınları hep aydınlanacak’’ diye konuştu.