KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur: İşimiz Konak’a Hizmet Etmek

Batur: İşimiz Konak’a Hizmet Etmek

16 Ekim 2020 Tarihinde Eklendi 663 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, AKParti ve MHP’ye Konak’ta görevde bulunduğu 500 günlük faaliyetlerini anlattı. Başkan Batur, siyasi parti ayırmaksızın Konak’a en iyi şekilde hizmet etme amacında olduklarını vurgulayarak “İşimiz Konak’a hizmet etmek” dedi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevde bulunduğu 500 günü değerlendirdiği bir sunum gerçekleştirdi. Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi Avni Anıl Salonunda gerçekleşen sunuma Ak Parti Konak İlçe Başkanı Sait Baştaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Grup Başkan Vekiliİsmail Özen,MHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri,MHP Grup Başkan Vekili Ali Peynirci, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Konak Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Başkan Batur, detaylı görseller eşliğinde yaptığı sunumda bir buçuk yıllık Konak Belediye Başkanlığı ve bu süre içindeki yaklaşık sekiz aylık pandemi dönemini değerlendirdi. Geleceğe yönelik projelere de değinen Başkan Batur, görevlerinin siyasi parti ayırmaksızın Konak’a ve Konak halkına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunun altını çizdi. Konak’ta yakaladıkları uyum ile yeni bir meclis anlayışı oluşturduklarını dile getiren Başkan Batur şöyle konuştu:

“Konak’ta yeni bir meclis anlayışı yaratıyoruz. Meclis üyesi arkadaşlarımız, partisi ne olursa olsun Konak’ın yararına olan çalışmaları en iyi şekilde destekliyor, çözüm önerileri veriyorlar. Hepimizin amacı Konak’ta yaşayan insanımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Şimdiye kadar olan çalışmalarda bize verdikleri destek ve eleştirileri için Ak Parti ve MHP Grup Başkan Vekili arkadaşlarımıza, ilçe başkanlarına ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”

 

“Birlikte Konak”

500 gün ve bu süre içindeki pandemi dönemi çalışmalarını içeren sunumda Başkan Batur, özellikle kentsel dönüşüm ve tarihi doku üzerinde durdu. Gültepe’deki kentsel dönüşümde planların hem Konak hem de İzmir Büyükşehir Belediye Meclislerinden oybirliği ile geçtiğini hatırlatan Başkan Batur, “Birlikte Konak” sözünü yineleyerek, “Birlikte Konak anlayışımız sadece tek bir parti içinde değil, bütün siyasi partiler, sivil inisiyatif ve halkla beraber olacak” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
427 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
574 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
374 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu