KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur: Görevimizin Başında, Konaklıların Yanındayız

Batur: Görevimizin Başında, Konaklıların Yanındayız

12 Nisan 2020 Tarihinde Eklendi 751 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, iki günlük sokağa çıkma yasağı dolayısıyla Konaklıların mağduriyet yaşamaması için belediye imkanlarını seferber etti.

İçişleri Bakanlığının koronavirüs salgının yayılım hızını kontrol altında tutma ve sosyal mesafeyi koruma adına aldığı tedbirler kapsamında yayınladığı genelge ile otuz bir ilde iki günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması başladı. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yasağın başlamasıyla birlikte evlerine kapanan Konaklıların süreci en iyi şekilde atlatabilmeleri için belediye ekiplerini göreve çağırdı. Sokağa çıkma yasağının ilk gününe belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek başlayan Başkan Batur, işçilerle bir araya gelip kent temizliğinde hassas olunmasını istedi.

Zabıtadan evlere ekmek servisi

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Temizlik İşleri Müdürlüğü ziyaretinin ardından zabıta ekipleri ile beraber ekmek fırınlarını denetledi. Fırıncı esnafıyla sohbet eden ve sürece dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Batur, vatandaşın mağdur olmaması için Konak Belediyesi Zabıta ekiplerinin mahallelerde ekmek dağıtımı yapacağını açıkladı. Batur, ihtiyaç duyulan Mahallelerde yapılan ekmek dağıtımını da takip etti.

Konaklıların yanındayız”

Konaklılardan sokağa çıkma yasağına uyarak evde kalmalarını isteyen Başkan Batur, “Hafta sonu boyunca sürecek sokağa çıkma yasağı dolayısıyla vatandaşımızı mağdur etmemek için Konak Belediyesi zabıta ekiplerimiz mahallelerde ekmek dağıtımı gerçekleştiriyor. Yasak süresince ilçemizdeki fırınlar, eczaneler, sağlık kuruluşları ve belirli sayıda akaryakıt istasyonu açık olacaktır. Acil durumlar için 0 232 4841510 nolu telefonu arayabilirsiniz. Biz her zaman olduğu gibi şimdi de görevimizin başında, Konaklıların yanındayız. Hemşehrilerimizden sokağa çıkma yasağına uymalarını ve evde kalmalarını istiyoruz. Birlikte bu sürecin üstesinden geleceğiz. Biz belediye olarak bu zor günlerde de Konaklıların yanındayız, her zaman birlikteyiz” dedi.

Polis Teşkilatını unutmadı

Sokağa çıkma yasağı kapsamında belediye hizmetlerinin işleyişini yerinde inceleyen ve belediye ekipleriyle birlikte sahada görev başında olan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 175’inci yılının gururunu yaşayan Polis Teşkilatını da unutmadı. Fırınlardaki inceleme ve ekmek dağıtımının ardından Hatay Polis Karakolu’nu ziyaret eden Başkan Batur, emniyet görevlilerinin Polis Haftası’nı kutladı ve sokağa çıkma yasağı kapsamında Konak Belediyesi olarak yanlarında olduğunu belirtti.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
436 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
587 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
379 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
358 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
404 Kez Okundu