Anasayfa > Haberler > Batur, 'Emeğe Bakış Açımı Herkes Bilir'

Batur, 'Emeğe Bakış Açımı Herkes Bilir'

15 Nisan 2019 Tarihinde Eklendi 6 Kez Okundu

DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Disk yönetimi ile birlikte Konak Belediye Başkan Abdül Batur’u ziyaret etti. Emek cephesinin ilk ziyareti olan Disk ziyareti sırasında Batur, “Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. Bundan sonraki süreçte de aynı anlayışı devam ettireceğiz.” diye konuştu.

Başkanımızın Her Zaman Yanındayız

31 Mart’ta yerel seçimlerinde,Konak Belediye Başkan olarak seçilen Abdül Batur’u ziyaret eden DİSK heyeti, Batur’u yeni görevinden dolayı tebrik etti. DİSK Ege Bölge Temsilcisi MemişSarı, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada ‘Emeğe her zaman değer veren, emekçinin yanında olan Batur başkanımızın her zaman yanındayız’ dedi. Sarı “Emekten yana, halkçı belediyecilikten yana tavır gösteren tüm belediye başkanlarımızın yanında olduğumuzu her zaman ifade ediyoruz. Seçim sürecinde olan desteğimiz, seçim sonrasında da devam edecektir. Emeğe ve alın terine her zaman önem veren Konak Belediye Başkanımız Abdül Batur’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Konak’ta güzel işlere imza atacağınıza olan inancımız tamdır” dedi.

Birlikte Çok Güzel İşlere İmza Atacağız

DİSK Ege Bölge Temsilcisi MemişSarı ve Disk yönetimini ağırlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. 29 Ekim ve 1 Mayıs ikramiyesini işçimize ilk olarak biz sunduk’ diye konuştu. Batur “Çalışanlar bizim başımızın tacı. Benim emeğe bakış açımı herkes bilir. 29 Ekim ve 1 Mayıs ikramiyesini  ilk olarak biz sağladık. Narlıdere’de görev yaptığımız süre içinde hiç grev kâğıdı astırmadık. Bunu karşılıklı diyalog ile sağladık. Emekçilerimiz sayesinde biz çok güzel projelere, başarılara imza atıyoruz. Yaptığımız çalışmaların vatandaşlarımıza en iyi bir şekilde ulaşması için çaba gösteren, emek veren, alınteri döken, tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Daha güzel bir Konak’ı her birlikte var edeceğiz. Dayanışma ruhu ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Konak için düşündüğümüz en önemli çalışmaların başında gelecek olan Kentsel dönüşüm çalışmalarını, vatandaşlarımızla, emekçilerimizle omuz omuza, dayanışma içinde gerçekleştireceğiz” dedi.