KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Batur CHP Belçika Birliğini Ziyaret Etti

Batur CHP Belçika Birliğini Ziyaret Etti

19 Kasım 2019 Tarihinde Eklendi 979 Kez Okundu

Batı Balkanlar ve Türkiye’de Roman Sivil Toplumu Üzerine Ortak Girişim’in paydaşlarından olan Sıfır Ayrımcılık Derneği’nin yürüttüğü “En Roman Dostu Belediye Başkanı” ödülünü almak için Belçika’ya giden Abdül Batur, CHP Belçika Birlik Başkanı Derya Bulduk'a ziyarette bulundu.

En Büyük Ödül Dostlarla Olmak

Roman vatandaşların en yoğun yaşadığı yerlerin başındaki Konak’ta rekor oyla seçilerek göreve gelen Konak Belediye Başkanı Başkan Batur, Belçika’da gerçekleşen ziyaret sırasında partililerle birlikte CHP’nin yerel ve ulusal siyasetteki başarısını değerlendirdi. Son seçimlerin ardından CHP’li belediyelerin Türkiye nüfusunun yüzde 65’ini yönetir konuma geldiğini hatırlatan Abdül Batur, 2023 seçimlerinde iktidara yüründüğünün altını çizdi. Başkan Batur, En Roman Dostu Belediye Başkanı ödülünü almak için geldiği Belçika’da CHP’li dostlarla bir araya gelmenin de kendisi için bu ödül kadar değerli olduğunu belirtti ve “Partimiz bize nerede görev veriyorsa orada çalışıyoruz. Biz Konak’ta göreve gelir gelmez kentsel dönüşümü başlattık, en Roman dostu belediye seçilmenin onurunu yaşadık. Bu ödül bizi kamçılayacak. Bu ödül törenine katılmamızın en büyük kazanımlarından biri de Belçika’daki siz CHP’li dostlarla tanışmak oldu. Partimizin yurtdışı örgütlenmeleri CHP’nin uç kaleleri olarak çok önemli yapılanmalardır. Sandığa sahip çıkın, burada da sandığa gidin. Heyecanınızı ve umudunuzu kaybetmeyin, 2023’te iktidar olacağız” diye konuştu.

CHP Belçika Birlik Başkanı Derya Bulduk da ziyaretleri için Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a teşekkürlerini ileterek, “31 Mart seçimleri gösterdi ki biz genel seçimi alabiliriz. Bu yönde çalışmalıyız” dedi.


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
427 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
574 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
375 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
373 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
350 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
400 Kez Okundu