KATEGORİLER
Anasayfa > Haberler > Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’na Sürpriz Ziyaret

Başkan Batur’dan Kılıçdaroğlu’na Sürpriz Ziyaret

23 Ekim 2019 Tarihinde Eklendi 849 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Başkan Abdül Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla makamında özel bir görüşme gerçekleştirdi. Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, ilçede yürütülen ve yakında tamamlanacak projeleri kapsayan, özel bir dosyayı Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sunan Batur, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Batur, projelerle ilgili ayrıntılı bilgileri ve bölgeye, bölge insanına sağlanacak katkıları Kılıçdaroğlu’na, hazırlanan görsellerle anlattı.

Konak’ta Büyük Değişim Hazırlığı

Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, İzmir’in kalbi Konak için büyük bir değişim hazırlığı içinde olduklarını söyleyen Batur, sosyal belediyecilik anlayışıyla insana dokunan projelere hız verdiklerini ifade etti. Kılıçdaroğlu’na “Engelsiz Yaşam Köyü” ve “Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri” projelerinde gelinen son noktayı aktardığını belirten Batur, “Konak’ın kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğu noktalarda dönüşüm planlarını büyük bir hızla tamamlarken, insanımızın sosyal hayatını ilgilendiren çok önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Engelli hemşehrilerimiz için hayati bir proje olan ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ ile ‘Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri’ için geri sayım başladı. Yakında açılışlarımızı gerçekleştireceğiz. Genel başkanımıza da özellikle engelli çocuklarımız ve onların ailelerinin hayatlarını kolaylaştıracak ‘Engelsiz Yaşam Köyü’ projemizi, tüm detaylarıyla aktardım. Toros Çok Amaçlı Sosyal Tesislerimizin de bölgede büyük bir sosyal ihtiyacı karşılayacağını ve kentsel dönüşüm öncesi, o bölgede yaşayan insanımıza nefes aldıracağını ifade ettim” diye konuştu.

 


Foto Galeri

Son Haberler
Konaklı Gençlere Gazaltı Kaynak Eğitimi

09 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
439 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Anlamlı Veda

02 Şubat 2024 Tarihinde Eklendi
594 Kez Okundu

Konaklı Minik Sporculara Yarıyıl Tatili Hediyesi Spil Gezisi

26 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
383 Kez Okundu

Başkan Batur’dan Yeni Bina Alanında İnceleme

25 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
380 Kez Okundu

Konak’ın Örnek Personeline Başkan Batur’dan Teşekkür

23 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
360 Kez Okundu

Vedat Uğur’a Konak Belediyesi’nde Son Veda

19 Ocak 2024 Tarihinde Eklendi
406 Kez Okundu