Anasayfa > Haberler > Başkan Batur, Miniklerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Batur, Miniklerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

17 Ocak 2020 Tarihinde Eklendi 301 Kez Okundu

Konak Belediye Başkanı Mimar Abdül Batur, ilk kez karne alacak öğrencilere bir sürpriz yaptı ve karne heyecanı yaşayan minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu. İlk ziyaretini Vasıfçınar İlkokulu’na yapan Batur, birinci sınıf öğrencilerinin sınıflarına konuk olarak, öğrencilere karnelerini tek tek dağıttı, başarılarından dolayı tebrik etti.

Öğrenciler, yorucu geçen eğitim yılına minik bir tatil arası verirken, karnelerini Başkan amcalarının elinden almaktan son derece mutlu oldular.Karrne töreninin ardından okul öğretmenleri ile de bir araya gelen Batur, çocukların eğitiminde büyük emekleri olan öğretmenlerle sohbet etti.

Okulların Fiziki Koşullarını İyileştireceğiz

Başkan Batur, öncelikle eğitim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamlayan öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulunurken, eğitimin temel taşı öğretmenlerin Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Bu ve önceki okul ziyaretlerinde de okulların fiziki koşullarının iyileştirilmeye ihtiyacı olduğu yönünde tespitlerde bulunduklarını belirten Batur, yaz aylarında bu çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Başkan Batur daha sonra Vali Kazımpaşa İlkokuluna geçerek, burada da ilk kez karne alacak olan birinci sınıf öğrencilerinin karnelerini dağıttı. Öğrenciler de Başkan amcalarına çiçek vererek memnuniyetlerini gösterdiler. Batur’un ziyaretlerine okulların bulunduğu mahallelerin muhtarları da eşlik etti.Başkan Batur’un ziyaret ettiği okullar ile birlikte dar gelirli bölgelerde yer alan okulların öğrencilerine organik ürünlerden oluşan paket dağıtıldı. Dağıtılan paketler, üretici köylüyü destekleme amaçlı olarak Ovacık Doğal Ürünleri ile hazırlandı.