Anasayfa > Haberler > Aziziye’de İnşaat Hızla İlerliyor

Aziziye’de İnşaat Hızla İlerliyor

14 Temmuz 2017 Tarihinde Eklendi 225 Kez Okundu

Halktan yana yönetim anlayışını kendine ilke edinen Konak Belediyesi’nin yeni yatırımlarından biri olan Aziziye Mahallesi’ndeki semt merkezinin inşaatı planlanandan daha hızlı ilerliyor. Temeli 26 Mayıs’ta atılan ve 240 günde tamamlanması hedeflenen 2 katlı merkezin inşaatında büyük aşama kaydedildi. Yılsonuna kadar tamamlanması beklenen merkezin hizmete girmesiyle Konak Belediyesi’nin ilçe genelinde faaliyet gösteren semt merkezlerinin sayısı 12’ye çıkacak.

MAHALLELİNİN BULUŞMA MEKANI OLACAK

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce büyük bir titizlikle ve disiplinle yürütülen inşaat çalışmalarında giriş katının duvarlarının beton dökümlerine başlandı. Ekiplerin sıcak havaya rağmen kesintisiz sürdürdüğü yapım çalışmaları bittiğinde Aziziye sakinleri modern bir merkeze kavuşmuş olacak. Diğer semt merkezleri gibi bölge halkının buluşma mekanı olacak yapıda özellikle semt sakini kadın ve çocuklar için kurs ve eğitimler verilecek. Semt merkezinde meslek edindirme, yabancı dil, geleneksel el sanatları, hobi ve beceri kurslarının yanı sıra çocuklar için yaz-kış çeşitli dallarda eğitimler düzenlenecek.