Anasayfa > Haberler > Avrupa Hareketlilik Haftasında Konak’ta Yarışma Heyecanı

Avrupa Hareketlilik Haftasında Konak’ta Yarışma Heyecanı

15 Eylül 2020 Tarihinde Eklendi 308 Kez Okundu

Çek, Gönder, Kazan

Konak Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak. .Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışması ile sürpriz hediyeler kazandıracak.

Bir Avrupa Komisyonu girişimi olan ve her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasında Konak Belediyesi, düzenlediği fotoğraf yarışması ile farkındalık yaratacak. Konaklıları yürümeye, hareket etmeye, spora ve motorlu taşıtlar yerine alternatif, çevreci ulaşım araçlarına davet eden Konak Belediyesi, fotoğraf yarışması ile Avrupa Hareketlilik Haftasına dikkat çekiyor. Yedi gün boyunca her gün ayrı bir tema üzerinden çekilen fotoğrafların değerlendirileceği yarışmada sırasıyla “Konak’ta Gençlik, Konak’ta Asansörsüz Gün, Konak’ta Pedal Çevir, Konak’ta Yürüyüş, Konak’ta Sabah Sporu, Konak’ta Gün Batımı, Konak’ta Otomobilsiz Gün” temaları yer alacak. “Çek, Gönder, Kazan” sloganı ile bir hafta boyunca sürecek yarışmanın kazananları, her günün sonunda sürpriz hediyelere sahip olacak.

Her Güne Başka Bir Tema

Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında her gün yeni bir tema etrafında düzenlenen yarışmanın ilk günü olan 16 Eylül’de tema “Konak’ta Gençlik” olacak. 17 Eylül’de “Konak’ta Asansörsüz Gün”, 18 Eylül’de “Konak’ta Pedal Çevir”, 19 Eylül’de “Konak’ta Yürüyüş”, 20 Eylül’de “Konak’ta Sabah Sporu”, 21 Eylül’de “Konak’ta Gün Batımı” ve 22 Eylül’de de “Konak’ta Otomobilsiz Gün” temaları kullanılacak. Her gün saat 17.00’ye kadar başvuru kabul edilecek olan yarışmaya katılım sosyal medya üzerinden olacak. Yarışmaya katılmak isteyenlerin, günün temasına uygun çektikleri fotoğrafları #KonaktaHareketlilikHaftası, #HareketlilikHaftası, #MobiltyWeek etiketlerini kullanarak ve @KonakBelediyesi’ni de etiketleyerek paylaşması ve Konak Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında günün temasını paylaştığı iletinin altına yorum yapması yeterli olacak. Her günün hediyesi de günün temasına uygun olarak değişecek. Hafta boyunca her günün kazananı kablosuz kulaklık, denge tahtası, bisiklet kaskı, akıllı bileklik, eşofman takımı, sırt çantası, paten ve kaykay gibi hediyelerin sahibi olacak.