Anasayfa > Duyurular > Ata'nın Çocukları Atasını Anlatıyor

Ata'nın Çocukları Atasını Anlatıyor

ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARI ATATÜRK’Ü ANLATIYOR

( Ortaokul Öğrencileri Kompozisyon Yarışması )

Düzenleyen Kuruluş:  Konak Belediyesi ile Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneğinin

katılımı ile.

Yarışmanın Amacı:    Ortaokul öğrencilerimize; araştırma ve araştırdıklarını yazılı olarak ifade etme becerilerini geliştirmek konusunda yeni bir fırsat sunmak,      benimsetmek ve yaygınlaştırmak. Öğrenciler arasında Atatürk sevgisini geliştirmek

Adı / Konusu:              “Atatürk’ün Çocukları Atatürk’ü Anlatıyor”

Türü:                             Kompozisyon

Yarışma Takvimi:        Son Başvuru Tarihi:        5 Kasım 2016  saat: 17:00

Değerlendirme:         7 – 8 Kasım 2016

Ödül töreni:                     9 Kasım 2016

Katılım Koşulları:        * Yarışmaya yanlızca Konak ilçesinde yer alan Özel- Resmi okulların öğrencileri katılabilir.

* Değerlendirme tek kategoridedir.

* Kompozisyonlar; A4 kağıdına, iki (2) sayfayı geçmeyecek şekilde okunaklı el yazısı ile ve mürekkepli kalem kullanılarak (ya da bilgisayarda) yazılmalıdır. Sayfaların arka yüzü kullanılmamalıdır.

*  Türkçenin anlatım olanaklarına ve yazım (imla) kurallarına özen gösterilmelidir.

* Özgün ve yeni olması istenen yazının sonuna; okul adı; öğrencinin adısoyadı ve sınıfı; ev adresi, telefon numarası kesinlikle yazılmalıdır.

* Yarışma için kaleme alınacak yazılar daha önce yayımlanmamış ya da herhangi bir yarışmada derece almış olmamalıdır.

Başvuru Adresi:        Yazılar; elden veya posta ile “Konak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü - Türkan Saylan Kültür Merkezi, Kıbrıs Şehitler Cad. No: 12 Kat: 5 Alsancak İzmir” adresine ve belirtilen süre içinde ulaştırılmalıdır.

Yarışma Sorumlusu: Sevgi ÖZDEMİR                                Figen KÜÇÜKGÖKÇE

İlerişim: (0232) 4225236 / 2123         (0232) 4225236 / 2118

5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince, ödül alsın veya almasın, tüm eserlerin kullanım hakları bedelsiz olarak düzenleyen kuruluş Konak Belediyesi ile Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneğine ait olacaktır. Eserlerin başkasına ait, alıntı, kopya olmaması gerekir. Yarışmaya katılan her öğrenci ve velisi bu şartları kabul etmiş sayılır. Eserlerde işlenen düşüncelerden doğabilecek hukuki sorumlulaklardan eser sahipleri sorumludur.